Torik Lakerda
Tüm Ürünler | Salamura Ürünler
Marmara denizinde sonbaharda avlanan torikler AB regülasyonlarına uygun olarak işlenir. Farklı gramaj ve takoz seçenekleriyle süzme ağırlık tutarlılığı sağlanarak sunulur.
Latince Adı
Sarda Sarda
Süzme
70%
Ambalaj Gramajları
200 Gr / 1000 Gr / Takoz (Tartılır)
Özellikleri
Ayçiçekyağlı seçeneğiyle
İçindekiler
Torik Balığı Eti (%70), Su, Tuz, Asitlik Düzenleyici (Sitrik Asit E330), Koruyucu (Sodyum Benzoat E211)
Menşei
Türkiye
Gıda Güvenliği ve Muhafaza Koşulları
Türk Gıda Kodeksi’ne uygun olarak üretilmiştir. 0°C / +4°C buzdolabında tavsiye edilen tüketim tarihine kadar saklanabilir. Ambalaj açıldıktan sonra buzdolabı koşullarında saklayarak 7 gün içerisinde tüketiniz. Tesisimizde balık, kabuklu ve kafadan bacaklılar gibi alerjen ürünler işlenmektedir.
Raf Ömrü
90 Gün