Marmara denizinde sonbaharda avlanan palamutlar AB regülasyonlarına uygun olarak işlenir. Farklı gramaj ve takoz seçenekleriyle süzme ağırlık tutarlılığı sağlanarak sunulur.

Latince Adı
Sarda Sarda

Süzme
70%

Ambalaj Gramajları
200 Gr / 1000 Gr

Özellikleri
Ayçiçekyağlı seçeneğiyle

İçindekiler

Palamut Balığı Eti (%70), Su, Tuz, Asitlik Düzenleyici (Sitrik Asit E330), Koruyucu (Sodyum Benzoat E211)

Menşei
Türkiye

Gıda Güvenliği ve Muhafaza Koşulları

Türk Gıda Kodeksi’ne uygun olarak üretilmiştir. 0°C / +4°C buzdolabında tavsiye edilen tüketim tarihine kadar saklanabilir. Ambalaj açıldıktan sonra buzdolabı koşullarında saklayarak 7 gün içerisinde tüketiniz. Tesisimizde balık, kabuklu ve kafadan bacaklılar gibi alerjen ürünler işlenmektedir.

Raf Ömrü
90 Gün