Palamut Dilim
Tüm Ürünler | Donuk Ürünler
Karadeniz ve Marmara orijinli muhtelif kalibrelerde taze palamutlar en yağlı ve lezzetli dönemlerinde avlandıktan sonra AB regülasyonlarına uygun olarak halka dilim halinde işlenir. Glaze ve kalibrasyon tutarlılığı sağlanır.
Latince Adı
Sarda Sarda
Kalibre
Kalibre tutarlılığı sağlanır.
Glaze
20%
Ambalaj Gramajları
500 Gr - 750 Gr - 1.000 Gr - 10 Kg (Dökme)
Özellikleri
Halka Dilim
İçindekiler
Palamut Balığı Dilimleri, Su
Menşei
Türkiye
Gıda Güvenliği ve Muhafaza Koşulları
Muhafaza Koşulu: Orijinal ambalajı bozulmadan -18˚C’de muhafaza ediniz. Çözüldükten sonra tekrar dondurmayınız. Çözüldükten sonra buzdolabında saklayınız ve 1 gün içerisinde tüketiniz. Türk Gıda Kodeksi Hızlı Dondurulmuş Gıdalar Tebliğine uygun olarak üretilmiştir.
Çözündürme Önerisi: Süzgeçli bir kaba aktarılan ürün Max.12 °C’ lik akan suyun altında buzu eriyinceye kadar çözündürülmelidir.
Raf Ömrü
540 Gün