Marmara Karides Söğüş
Tüm Ürünler | Salamura Ürünler
Marmara ve Ege bölgesinin ürünü tercih edilir. Kalibrasyon ve süzme ağırlık tutarlılığı sağlanarak AB regülasyonlarına uygun olarak işlenir. Farklı paket gramajları mevcuttur.
Latince Adı
Parapenaus Longirostis
Süzme
40%
Ambalaj Gramajları
200 Gr / 1000 Gr
İçindekiler
Haşlanmış ve Soyulmuş Karides Eti (%40), Su, Tuz, Asitlik Düzenleyici (Sitrik Asit E330), Koruyucu (Sodyum Benzoat E211)
Menşei
Türkiye
Gıda Güvenliği ve Muhafaza Koşulları
Türk Gıda Kodeksi’ne uygun olarak üretilmiştir. 0°C / +4°C buzdolabında tavsiye edilen tüketim tarihine kadar saklanabilir. Ambalaj açıldıktan sonra buzdolabı koşullarında saklayarak 7 gün içerisinde tüketiniz. Tesisimizde balık, kabuklu ve kafadan bacaklılar gibi alerjen ürünler işlenmektedir.
Raf Ömrü
90 Gün