Karadeniz Alası Steak

Tüm Ürünler | Donuk Ürünler

300-400 Gram ağırlığındayken Karadeniz'deki kafeslere aktarılan Gökkuşağı alabalığının, kasım-mayıs ayları arasında 3-4 kilo ağırlığa gelinceye kadar gerekli kalibrasyonlarda hasadı yapılır. Ürünler AB regülasyonlarına uygun olarak işlenmektedir.

Latince Adı
Salmo Trutta Labrax

Glaze
20%

Ambalaj Gramajları
500 Gr / 1.000 Gr / 12 Kg

Özellikleri
IQF

İçindekiler

Karadeniz Alası Dilimleri, Su

Menşei
Türkiye

Gıda Güvenliği ve Muhafaza Koşulları

Muhafaza Koşulu: Orijinal ambalajı bozulmadan -18˚C’de muhafaza ediniz. Çözüldükten sonra tekrar dondurmayınız. Çözüldükten sonra buzdolabında saklayınız ve 1 gün içerisinde tüketiniz. Türk Gıda Kodeksi Hızlı Dondurulmuş Gıdalar Tebliğine uygun olarak üretilmiştir.

Çözündürme Önerisi: Süzgeçli bir kaba aktarılan ürün Max.12 °C’ lik akan suyun altında buzu eriyinceye kadar çözündürülmelidir.

Raf Ömrü
540 Gün