Karadeniz Alası Füme

Tüm Ürünler | Füme Ürünler

300-400 Gram ağırlığındayken Karadeniz'deki kafeslere aktarılan Gökkuşağı alabalığının, kasım-mayıs ayları arasında 3-4 kilo ağırlığa gelinceye kadar gerekli kalibrasyonlarda hasadı yapılır. Kalibrasyon tutarlılığı sağlanan kılçıksız filetolar, meşe ve kayın ağaçları kullanılarak geleneksel yöntemlerle tütsülenir ve AB regülasyonlarına uygun olarak işlenir. Farklı paket gramajları mevcuttur.

Latince Adı
Salmo Trutta Labrax

Süzme
100%

Ambalaj Gramajları
100 Gr / 1000 Gr

İçindekiler

Karadeniz Alası, Tuz, Doğal Odun Dumanı

Menşei
Türkiye

Gıda Güvenliği ve Muhafaza Koşulları

Türk Gıda Kodeksi’ne uygun olarak üretilmiştir. 0°C / +4°C buzdolabında tavsiye edilen tüketim tarihine kadar saklanabilir. Ambalaj açıldıktan sonra buzdolabı koşullarında saklayarak 7 gün içerisinde tüketiniz. Tesisimizde balık, kabuklu ve kafadan bacaklılar gibi alerjen ürünler işlenmektedir.

Raf Ömrü
42 Gün