Kara Salyangozu Eti
Tüm Ürünler | Donuk Ürünler
Tamamen yerli ürünler, farklı kalibrasyon seçenekleri ve önemli stok miktarlarıyla uluslararası standartlara uygun olarak işlenir. Ülkemizde pek tüketimi olmayan bu ürün geniş istihdam olanakları sağlanarak ihraç edildiğinden şirket vizyonuna hizmet eden özel bir üründür.
Latince Adı
Helix Lucorum
Kalibre
1/3 - 2/4 - 3/5 - 5/7 - 7/9 - 9/12 - 12/15
Ambalaj Gramajları
15 Kg
Özellikleri
IQF & Blok(1/3), Blok
İçindekiler
Kara Salyangozu Eti
Menşei
Türkiye / Bulgaristan
Gıda Güvenliği ve Muhafaza Koşulları
Muhafaza Koşulu: Orijinal ambalajı bozulmadan -18˚C’de muhafaza ediniz. Çözüldükten sonra tekrar dondurmayınız. Çözüldükten sonra buzdolabında saklayınız ve 1 gün içerisinde tüketiniz. Türk Gıda Kodeksi Hızlı Dondurulmuş Gıdalar Tebliğine uygun olarak üretilmiştir.
Çözündürme Önerisi: Süzgeçli bir kaba aktarılan ürün Max.12 °C’ lik akan suyun altında buzu eriyinceye kadar çözündürülmelidir.
Raf Ömrü
540 Gün